daily planner

Wednesday, 28 January 2015

Makan burger di Fuel Shack



Maybe orang belah KL dah biasa makan ni, tapi kami kat Taiping memang x jumpa la Fuel Shack kat sini. Makanya, waktu ke rumah adik di Putrajaya tempohari, Naza Isma pun merasa la makan kat sini.
Maaf, dah lupa apa menu yang kami order tapi gambar still simpan. Macam mana rasanya? Macam makan burger bakar la kot cuma yang ni standard la sikit. Naza Isma makan yang satu stack burger je. Tu pun rasa mengah nak habis sebab patty dia agak besar bagi perut ni. Adik yg order sampai dua tingkat memang tak habis pun makan. Hahaha
Bagi orang Taiping, kalu ke luar tu pergi la merasa benda yang xde kat sini ye. Nanti orang cakap kita darat sangat. Huhuhu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...