daily planner

Saturday, 15 November 2014

Aeon Taiping

Aeon Taiping dh buka semalam dan saya dan rakan2 sekerja antara yang serbu di hari pertama pembukaan. Bukan sebab kami excited nak shopping bagai tapi lebih kepada nak tengok2 kedai apa yg ada terutama kedai makan maklumlah, kat Taiping ni boleh dikatakan pilihan makanan agak limited.
Memandangkan baru je buka, punya lah ramai umat manusia semalam even waktu kami pergi tu waktu solat Jumaat. Yang lebih haru, ramai lelaki Melayu pula dalam tu! Andaian kami orang akan berkurangan la kalau waktu solat tapinya benda lain pula yang jadi. Huhuhu
Semalam sempatla beli 2 helai t-shirt yang tak berkedut 2 helai kat Aeon. Bukan apa, nak buat pakai ke Bangkok nanti. Travel date pun dah dekat. Next gaji nak beli sehelai seluar la plak. Hehehe
Apa2 pun yg paling puas hati kat Aeon ialah dia punya takoyaki. Senang sikit nak makan lepas ni. Kalau tak kena tempah kat kawan bila di ke Kulim. Sushi Aeon pun lebih sedap dari Tesco. Alamak, tetiba lapar lah pulak! Jom la tengak gambar yg snap semalam..









No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...