daily planner

Saturday, 3 January 2015

Dinner di Hat Yai

Untuk makan malam, kami ke Hat Yai yang terletak kira2 setengah jam dari tempat penginapan kami. Kami park di Lee Garden dan mencari restoran yang berdekatan. Sebenarnya hajat hari nak makan street food sekitar Lee Garden tapi hujan, tak banyak peniaga yang berniaga.
Akhirnya kami makan la dekat Hamid Restaurant. Kalau boleh avoid, cari lah restoran lain ye. Secara peribadinya, kami tak berapa gemar restoran ni. Yang pertamanya, harga makanannya agak mahal, yang keduanya masakannya tak sedap sangat dan yang paling tak memuaskan hati ialah servisnya. Rasa macam tak berbaloi plak makan dekat restoran yang caj mahal bila servisnya lambat and staff nya masam mencuka je. Huhuhu.
Tak banyak yang boleh cerita pasal tempat ni sebab tak berapa nak best bagi kami..

Nak menang baucer Popular? Jom sertai GA NazaIsma. Sila semak entry sebelum ni..





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...