daily planner

Monday, 7 July 2014

Di Puncak, Bogor









Dalam perjalanan ke Jakarta, kami singgah ke Puncak, Bogor. Puncak ni macam Cameron Highlands juga la, penuh dengan ladang teh seluas mata memandang. Aktiviti wajib bila singgah sini of course la bergambar sakan dan tu lah yang kami buat sepanjang sejam berada kat sini.
Memandangkan tempat ni tanah tinggi, udara pun sangat segar dan nyaman. Kalau tak tahan sejuk tu pakai lah pakaian yang agak tebal tapi kami semua tak pakai tebal pun memandangkan masing - masing memang berpakaian lengan panjang dan seluar panjang serta kasut bertutup. Kalau agak seksi pakaian tu, cover lah mana yang patut untuk elakkan kesejukan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...