daily planner

Thursday, 1 January 2015

Sabai - Sabai Resort, Songkhla

Ok, ni nak cite tentang tempat penginapan kami pula semasa buat short trip ke Songkhla tempoh hari.
Disebabkan kami pergi ke sana tanpa perancangan, sehari sebelum pergi baru la kelam kabut nak survey accomodation. Akibatnya, memang susah la nak cari yang masih available sebab kami pergi sehari sebelum krismas!
Disebabkan situasi tu, kami booked beberapa bilik di Songkhla. Nama resort pilihan kami ialah Sabai - Sabai. Terletak di tepi kuala, boleh nampak bot - bot nelayan memancing dari resort.
Lokasi resort ni tak berapa cantik sebab agak susah cari dan agak tersorok ke dalam. Tapi keselesaan, keluasan dan harga memang ok sangat. Semalam di sini hanya 600THB sahaja.
Kat bawah ni saya share kan beberapa gambar dari FB saya berkaitan dengan resort tu :













No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...