daily planner

Wednesday, 4 January 2012

Akhirnya Tewas Juga

Gambar di atas ni merupakan ubat - ubatan dan mc pemberian doktor. Thanx puan doktor.

Sebenarnya dah masuk tiga hari pun demam, tapi x pergi pun klinik sebab x larat nak drive sendiri. Hari ni berpeluang sebab memang on the way balik sekolah pun klinik ni jadi nak x nak, larat x larat kena pergi juga.

Pergi hospital swasta je pun sb kalu kerajaan, sah2 masa menunggu boleh jadi triple dan oleh kerana pegi sorang2, drive sorang2 memikirkan tenaga dah x boleh nak pegi, pegi je la swasta, kuar duit sikit pun xpe.

Bila doktor cek dia kata demam saya sangat tinggi, dia nak bagi mc untuk hari ni tapi dah balik sekolah, mc apanya.huhu, so dapatla untuk esk. Tekak pun dikatanya merah dan dia dah pesan awal2 kalau ada ruam naik, datang lagi jumpa - takut denggi sebab demam yang tinggi. Tapi saya harap bukanlah denggi, banyak benda akan jadi tunggang terbalik kalu kena benda tu. Next week nak exam kat usm tu. Untuk lepas sem 2. Huhuhu. Berdoa lah untuk saya ye semua, agar demam ni demam biasa, cuma berubah musim. Tq all

Btw, saya x amik order ye kalau ada yang tiba2 nak order. Benarkan saya sembuh dulu. Tq :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...