daily planner

Monday, 5 December 2011

New product



Warna warni je kn biskut ni? Bagi sesiapa yang tidak pernah melihat, ini lah dia macaroon. Sedap macaroon ni tp x digalakkan sangat lah org yg ada kencing manis untuk mencubanya sebab macaroon ni makanan orang putih kn, org putih kuat makan gula. Entri kali ini just nk tunjuk dulu new produk ni. Harga semua akan update kemudian sebab boleh tgk dalam bekas tu semua bercampur, dalam kotak ada, macam lolipop pn ada kn? Kalau ada sesiapa yang nak tanya terus harga, boleh contact 0195693017. Kalau yang boleh menunggu, tunggu lah saya update harga di entri akan datang.
One more thing, macaroon ni boleh pos ye ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...