daily planner

Monday, 28 November 2011

Projek kek coklat indulgence hari ini





Mula2 nk minta maaf sb xde gambar kek bsr cuma yg ada d siap slice je. Bukan apa, kek ni sbnrnya bt nk bgvkt adik yg dok uitm tu bw blk sikit. X sempat tuang chocolate ganache pun kek ni dh kn potong sb adik berkejar nak naik bas pukul 3 petang td. Tak kan lah nk amik gambar kek yg dh kn potong lak kn? Hehe. Sebab tu la amik gambar slice kek ni sahaja.
Kek coklat indulgence ni mmg sedap. Selalu sapa2 yg makan kt secret recipe tu tau la rasa kek ni mcm mn. Rumah ni pun kek ni la antara kek yang laju hbs. Kalu kek lain tu, dh jemu.
Jika anda berminat nak order, blh la hubungi saya tapi saya x jual by slice ye.
Kalau ada yang lebih puas nk bt sendiri kek, kelas untuk kek indulgence ini juga boleh diatur. Hubungi sahaja 0195693017 :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...