daily planner

Friday, 21 October 2011

naza isma home made 1st Give Away :)


Sempena hari Jumaat yg barakah ini, saya ingin mengumumkan yang blog ini akan mengadakan GA pertama khas untuk blogger2 semua. Hadiahnya, memandangkan nazaisma home made berasaskan bakery --> Biskut Strawberry Trakinas untuk tiga pemenang (macam gambar kat atas ni). Berminat? Jom tengok syarat2 nya..

Syarat:

1. Anda mesti lah seorang Blogger yang mempunyai alamat di Malaysia --> senang nk pos ;-)
2. Jadi Follower di blog nazaisma home made ni..
3. Once dah jadi follower, sila tinggalkan jejak blog anda di ruangan komen
4. Lengkapkan sekali ayat ini --> Saya nak menang GA ini kerana ......
5. Terpulang pada anda untuk memasukkan entry tentang GA ini di dalam blog anda --> Kalau anda
    masukkan lebih ramai blogger yang tahu.
6. Tempoh masa GA ini adalah dari 14.10.2011 - 21.10.2011 --> seminggu sahaja

Senang je kan? So, cepat2 la join GA sulung blog nazaisma home made ni sebelum terlambat ye :)

lagi satu, once u've been my Follower, i'll follow u back


6 comments:

  1. Dah joint.

    http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2011/10/naza-isma-home-made-1st-ga.html

    ReplyDelete
  2. HEYYA, dah join :)

    http://emirakamal.blogspot.com/2011/10/naza-isma-home-made-1st-give-away.html

    ReplyDelete
  3. saya dah join jugeee...:-P

    http://myhoneyy.blogspot.com/2011/10/ga-from-nazaisma.html

    ReplyDelete
  4. hehehe ngendeng2 nak join juga...


    http://chikadakbiru.blogspot.com/2011/10/naza-isma-home-made-1st-ga.html

    ReplyDelete
  5. Saya nak menang GA ini kerana teringin nak rasa Biskut Strawberry Trakinas ni ha. Kalau sedap nanti boleh beli banyak2 then hadiahkan kat future family in law di taiping ;)

    SAYA JOIN! :)
    http://zhetmunirah.blogspot.com

    thank you!

    ReplyDelete
  6. http://shamida-sutera-emas.blogspot.com/2011/10/naza-isma-home-made-1st-give-away.html

    saya pun nak tumpang sekaki...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...