daily planner

Wednesday, 26 October 2011

Happy birthday Faizal Tahir

Nampaknya hari ini, 26.10.2011 ada double celebration. Pertama sekali, rakyat Malaysia yang beragama Hindu merayakan Hari Deepavali dan satu lagi, penyanyi di atas, (my idol actually) akan meraikan harijadi beliau yg ke 33. Walaupun Faizal Tahir tak mungkin akan baca blog i tapi i tetap nak wish birthday pada the only male singer yang i minat kat Malaysia ni.
♥ Happy birthday Faizal Tahir. Hope you will be blessed with health, prosperity and happiness always ♥

Amat berharap yg suatu hari nanti dapat buat kek birthday utk Faizal Tahir n beliau akan rasa my cake :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

  1. Boleh aje Isma nak bagi rasa kek isma. Dia tu 2 pupu dgn mak akak lah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...